Hverdag

åttende oktober

Hei der!
Hahha, hva skal jeg skrive her da liksom? Omtrent alle vennene mine har dratt på ferie, så her sitter jeg og loner da. Gleder meg sånn til å dra til trondheim på torsdag, så slipper jeg å råtne her i byen iallefall. Men nå skal jeg slutte å skrive kødd. Vi snakkes!


Hva skal dere idag?

Søndagen sin

Hei! :-)

Søndag er jo den offisielle chilledagen, så idag har jeg bare slappet av. Gikk ned på butikken istad for å kjøpe muffinsrøreting, så nå har jeg kost meg med lunkne muffins og iskald melk. Det er søndagen sin det.Håper alle får en super søndag!Ukas verste dag

Hei der!
Da er jeg endelig ferdig med ukas verste dag, også kalt tirsdag. Er heldigvis bare tre dager igjen til høstferien, og jeg gleder meg ubeskrivelig mye. Skal virkelig bli godt med en uke fri fra alt som kalles skole. Torsdagen i høstferien drar jeg til Trondheim med mamma og bestemor, der utvalget innen shopping iallefall er mye bedre enn hva det er her i byen. Vi blir der til søndag og det skal bli så kooos.Linselus

Hva skal dere i høstferien? 

Bilder fra gårsdagen

Hei :-)

Fra fredag til lørdag overnattet Nora hos meg, vi hadde det superkoselig. På Lørdagen klarte vi og bruke 5 (!!!) timer på å stå opp, ordne oss og å spise. Vi kom oss til slutt ut for og ta noen bilder. Det ble jo noen helt greie bilder til slutt :-)

Idag så tok jeg, Ellen og Khoshi turen ned til byen for å se en fotballkamp. Eller så har jeg bare slappet av, søndag er jo tidenes chilledag.

 

Jentami


nabokatta
 

27.09.12

Hei!

Idag ble Nora med meg hjem fra skolen, og vi har egentlig ikke gjort noe mer enn å spise og chille, nå skal vi snart stikke ned for å ta bussen til trening. Når jeg kommer hjem må jeg pugge til matteprøve og starte på en debattartikkel, så jeg får se om jeg rekker og blogge igjen i kveld.


Babes u know

Hva skal dere idag??

Chillin'

Hei der!

Akkurat nå chiller jeg bare, men skal på trening om en time. Gleder meg sånn, var syk forrige uke, så fikk ikke med meg noen av treningene da.


Slenger bare med et bilde fra i vår, men min kjære bestevenn Martin i bakgrunnen ♥

Hva skal dere idag?

Mandag osv

Hei!!

Veldig kreativ overskrift, jeg vet! Kom hjem fra skolen for 2 timer siden, og akkurat nå chiller jeg bare. skal gjøre naturfagsleksa nå, også skal jeg se om jeg finner på noe som er litt mer interessant enn bare å sitte inne :-)

kk


veldig klart bilde, jeg vet.

Hva skal dere idag??

23 September

Hei!

Det her har vært en uvanlig innholdsrik søndag. Tidligere idag dro jeg ut først ut for å ta bilder med Ingrid og Ellen, og senere på dagen var jeg med Stine og Christine. Var utrolig fint vær, så vi fikk tatt noen superfine bilder jeg tenkte og vise dere :-)
Ellen og Ingrid


Alle bildene er tatt med Sony a390

Nå skal jeg se om jeg får forhåndslaget noen innlegg, så snakkes vi imorgen! :-)

Synes om bildene?

Hanna Høidahl

Hanna Høidahl

13, Kristiansund

Jente som går i niende og elsker å danse.

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits