september 2012

Bilder fra gårsdagen

Hei :-)

Fra fredag til lørdag overnattet Nora hos meg, vi hadde det superkoselig. På Lørdagen klarte vi og bruke 5 (!!!) timer på å stå opp, ordne oss og å spise. Vi kom oss til slutt ut for og ta noen bilder. Det ble jo noen helt greie bilder til slutt :-)

Idag så tok jeg, Ellen og Khoshi turen ned til byen for å se en fotballkamp. Eller så har jeg bare slappet av, søndag er jo tidenes chilledag.

 

Jentami


nabokatta




 

27.09.12

Hei!

Idag ble Nora med meg hjem fra skolen, og vi har egentlig ikke gjort noe mer enn å spise og chille, nå skal vi snart stikke ned for å ta bussen til trening. Når jeg kommer hjem må jeg pugge til matteprøve og starte på en debattartikkel, så jeg får se om jeg rekker og blogge igjen i kveld.


Babes u know

Hva skal dere idag??

Somewhere Only We Know





Chillin'

Hei der!

Akkurat nå chiller jeg bare, men skal på trening om en time. Gleder meg sånn, var syk forrige uke, så fikk ikke med meg noen av treningene da.


Slenger bare med et bilde fra i vår, men min kjære bestevenn Martin i bakgrunnen ♥

Hva skal dere idag?

Parrot


Bildet er tatt i Gran Canaria i sommer av meg med Sony a390. Bildet er også 100% uredigert.

Synes?

Mandag osv

Hei!!

Veldig kreativ overskrift, jeg vet! Kom hjem fra skolen for 2 timer siden, og akkurat nå chiller jeg bare. skal gjøre naturfagsleksa nå, også skal jeg se om jeg finner på noe som er litt mer interessant enn bare å sitte inne :-)

kk


veldig klart bilde, jeg vet.

Hva skal dere idag??

23 September

Hei!

Det her har vært en uvanlig innholdsrik søndag. Tidligere idag dro jeg ut først ut for å ta bilder med Ingrid og Ellen, og senere på dagen var jeg med Stine og Christine. Var utrolig fint vær, så vi fikk tatt noen superfine bilder jeg tenkte og vise dere :-)




Ellen og Ingrid


Alle bildene er tatt med Sony a390

Nå skal jeg se om jeg får forhåndslaget noen innlegg, så snakkes vi imorgen! :-)

Synes om bildene?

First post

Hahha, herrgud, så har jeg laget meg blogg igjen.

Ja, jeg heter iallefall Hanna, ble født i november 98 og bor i den lille byen Kristiansund. Har hatt mangemange blogger før, og igjen lager jeg meg blogg. Har hatt endel blogger før, men får vel prøve å holde ut på den.

Akkurat nå sitter jeg hos min kjære Ingrid. Vi gjør egentlig ikke noe spessielt, hører på musikk og synger. That's how we do it on saturday evening. 


Også slenger jeg med ett bilde av meg selv fra i sommer.

Snakkes!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkiv







hits